Praktik


Hos pej gruppen kan du prøve alle medier af – både offline og online. Du kan grave dig ned i research, arbejde med grafiske trends og digitale medier og skrive artikler inden for mode, interiør, trends og livsstil til B2B markedet samt deltage i udviklingen af trendprodukter. Er det noget for dig?

Vælg afdeling:

Trendafdelingen


Som praktikant i trendafdelingen får du mulighed for at deltage i udviklingen af pej gruppens egne trendprodukter til virksomheder inden for mode-, livsstils- og interiørbranchen. Du kommer til at deltage i planlægningen af processerne samt i samarbejdet med grafisk afdeling.

Vil du også være praktikant i trendafdelingen?


pej gruppens kontor er beliggende i skønne omgivelser tæt ved Herning. Der er mulighed for at komme frem og tilbage med offentlig transport, hvis du ikke er bosiddende i Herning og omegn. Vi har en række praktikantcykler, som kan bruges mellem Hammerum banegård og kontoret.

Send ansøgning og cv til redaktør Helene ­Mathiasen på redaktionen@pejgruppen.dk eller ring for mere information på (+45) 97 11 89 00.

Se opslag / ansøg til forår '19
Nina Lolle - praktikant hos pej gruppen

Under min virksomhedspraktik i trendafdelingen ved pej gruppen oplevede jeg fra første dag at få tildelt stor ansvar. Jeg følte mig hurtigt som en integreret del af virksomheden, og troen på min faglighed og kompetencer voksede i takt med inddragelsen i de mange forskelligartede arbejdsopgaver. Arbejdsopgaver der bestod i alt fra trendresearch, udvikling af materiale til trendmapper, idéudvikling, forfatning af trendartikler med selvvalgte emner og praktiske ad hoc opgaver. Jeg er blevet udrustet til at tage ansvar og arbejde selvstændigt, men også til at indgå i et fælleskab i en dynamisk virksomhed, hvor man i høj grad løfter i flok, og hjælper hinanden, hvor man kan. En praktikplads ved pej gruppen giver på alle måder et indblik i, hvad det vil sige at arbejde med trendsociologi, at indgå i et fællesskab blandt søde kollegaer, og hvad der kræves for at kunne formidle præcise og kommercielle budskaber gennem ord, tale og billeder.

-Nina Lolle
Cand.Design, KADK (Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering)

Sine

Det har været en utrolig spændende, givende og lærerig oplevelse at være praktikant hos pej gruppens trendafdeling; et halvt år går hurtigt, når man trives. Fra allerførste dag anses man som en del af teamet, og i løbet af praktikken jeg har fået lov til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver og udfordringer – både inden og uden for afdelingen. Personligt har det været enormt motiverende at være et sted, hvor man bliver betroet et ansvarsområde og hvor nye tanker, idéer og input altid påskønnes.

-Sine Bonde Bojesen
Æstetik og Kultur, Aarhus Universitet

TØJ - Fashion & Business Trends


Som praktikant på branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends bliver du ansvarlig for den daglige nyhedsmail til professionelle aktører i modebranchen, hvor du skal udarbejde brancherelevante artikler og interessante portrætter af folk fra branchen. Du kommer også til at deltage på redaktionsmøder for de fire årlige trykte udgivelser af branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends. Her kommer du til at bidrage med planlægning af indhold til de kommende udgaver, hvor du skal researche historier, interviewe kilder og læse korrektur før tryk.

Vil du også være praktikant på branchebladet TØJ - Fashion & Business Trends?


pej gruppens kontor er beliggende i skønne omgivelser tæt ved Herning. Der er mulighed for at komme frem og tilbage med offentlig transport, hvis du ikke er bosiddende i Herning og omegn. Vi har en række praktikantcykler, som kan bruges mellem Hammerum banegård og kontoret.

Vi søger en praktikant med start ASAP! Klik herunder og læs opslaget, eller send ansøgning og cv til redaktør Helene ­Mathiasen på redaktionen@pejgruppen.dk eller ring for mere information på (+45) 97 11 89 00.

Ansøg nu!
Mathilde Pasgaard Dybdal

På mit 6. semester valgte jeg at tage et seks måneders praktikophold hos pej gruppen, og det var et valg, som jeg ikke har fortrudt. Lige fra begyndelsen fik jeg et stort ansvarsområde og blev ansvarlig for onlineportalen for branchebladet TØJ. Det betød også, at jeg fik lov til at udvikle mine journalistiske evner ved at udtrykke mig skriftligt på daglig basis.

Under mit praktikforløb lærte jeg især at arbejde hurtigt og effektivt under deadlines, og jeg lærte at bruge tiden optimalt, så jeg fik en rytme med produktionen af den daglige nyhedsmail. Arbejdsmængden var derfor helt tilpas og afvekslende.

pej gruppen er en seriøs virksomhed, hvor både niveauet og kravene er høje, og det er fedt at arbejde under! Fra første dag indgår man som en del af teamet, og man får lov til at følge sine ideer til dørs. Tiden hos pej gruppen fløj afsted, og jeg havde altid noget at give mig til.

Det har været en fornøjelse at være en del af pej familien, og noget som jeg helt klart kan anbefale andre.

-Mathilde Pasgaard Dybdal,
kommunikationsstuderende fra Journalisthøjskolen

Stine

Aldrig er tiden fløjet så hurtigt, som da jeg var i praktik hos pej gruppen.

Som praktikant på redaktionen TØJ blev jeg fra dag et vist stor tillid. Jeg sad med det daglige ansvar for den online nyhedsportal og udsendelse af nyhedsmail. Derudover skrev jeg artikler til det trykte blad og var med på messe.

Gennem min praktik har jeg udviklet mig både personligt og fagligt, og min sans for at skrive er blevet skærpet markant. Samtidig har jeg fået en kæmpe viden om, hvordan den danske modebranche er skruet sammen.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale at komme i praktik i det spændende og inspirerende hus.

-Stine Grønbæk Grau,
Designstudier, SDU

365DESIGN /TID & tendenser


Som praktikant på branchebladet 365DESIGN bliver du ansvarlig for to ugentlige nyhedsmails til professionelle aktører i bolig- og interiørbranchen, hvor du skal udarbejde brancherelevante artikler og interessante portrætter af folk fra branchen. Du kommer også til at deltage på redaktionsmøder for de fire årlige trykte udgivelser af branchebladet 365DESIGN. Her kommer du til at bidrage med planlægning af indhold til de kommende udgaver, hvor du skal researche historier, interviewe kilder og læse korrektur før tryk. Derudover får du ansvaret for den ugentlige nyheds- mail til abonnenter på tidsskriftet TID & tendenser, som pej gruppen udgiver fire gange årligt.

Vil du også være praktikant på branchebladet 365DESIGN og TID & tendenser?


pej gruppens kontor er beliggende i skønne omgivelser tæt ved Herning. Der er mulighed for at komme frem og tilbage med offentlig transport, hvis du ikke er bosiddende i Herning og omegn. Vi har en række praktikantcykler, som kan bruges mellem Hammerum banegård og kontoret.

Send ansøgning og cv til redaktør Helene ­Mathiasen på redaktionen@pejgruppen.dk eller ring for mere information på (+45) 97 11 89 00.

Se opslag / ansøg til forår '19
Mette Møller Hansen - praktikant hos pej gruppen

278. Det er præcis så mange artikler, jeg har udarbejdet i mit seks måneders praktikforløb hos pej gruppen. En tid, hvor jeg oplevede, at det var vigtigt og værdsat at arbejde hurtigt, effektivt og til tiden.

Jeg fungerede som en del af redaktionen for 365DESIGN og TID & tendenser, hvor jeg var primus motor på udarbejdelsen af online nyhedsartikler til portalerne. Herudover har jeg bidraget med en bred vifte af forskellige artikler til de fysiske udgivelser af 365DESIGN og en god håndfuld artikelideer, hvoraf jeg har haft fornøjelsen af selv at bringe de fleste til live.

Med mig hjem tager jeg blandt andet mange bekendtskaber til en masse relevante branchefolk i designbranchen, en grundig indføring i branchen, en evne til at kunne levere veludført materiale til tiden, en erhvervserfaring, der har givet mig mere ballast og nogle gode venskaber.

-Mette Møller Hansen / Kommunikationsstuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Mette

Hos pej gruppen har jeg fungeret jeg som online-redaktør på branchebladet 365DESIGNs onlineportal. Her lærte jeg bl.a. en masse om journalistisk nyhedsformidling, og jeg fik en grundig indføring i den danske designbranche.
Jeg fik masser af ansvar, og jeg udviklede jeg mig lynhurtigt i takt med det høje tempo, pej gruppen arbejder i. Hos pej gruppen er ambitionerne tårnhøje, og jeg imponeredes gang på gang af de trendmaterialer, foredrag, bøger, blade og tidsskrifter, de formår at producere.
Fremfor alt var praktikforløbet en befriende afveksling fra den monotone hverdag på læsesalen med meget få undervisningstimer. Jeg har lært mere på de fem måneder hos pej gruppen end på kandidatstudiet tilsammen, og jeg tænker med længsel tilbage på det fællesskab, jeg blev en del af.

-Mette Rabølle Sørensen
Moderne kultur og kulturformidling, KU

Grafisk afdeling


Brænder du for grafisk design til enten det trykte medie eller web, online markedsføring, sociale medier, og har du lyst til at arbejde med programmer og platforme som Adobe Photoshop, Indesign, Illustrator, Mailchimp, Wordpress, Magento og Woocommerce? Så kan du hos pej gruppen prøve det. Du får lov til at arbejde med spændende projekter, og du er med til skabe vores produkter samt synliggøre og udvikle vores tilstedeværelse både offline og online.

Det er ikke et krav at du kan det hele. Vi tilpasser dit praktikforløb, så du kan arbejde med det, der passer med dine kompetencer, og hvad der passer ind i praktikperioden i forhold til igangværende projekter.

Vil du også være praktikant i den grafiske afdeling?


pej gruppen er et trendbureau, som formidler viden om tidsånd, trends og forbrug til professionelle aktører i livsstilsbrancherne.

Vores kontor er beliggende i skønne omgivelser tæt ved Herning. Der er mulighed for at komme frem og tilbage med offentlig transport, hvis du ikke er bosiddende i Herning og omegn.

Send ansøgning og cv til Anja Bloch-Hamre på abh@pejgruppen.dk eller ring for mere information på (+45) 97 11 89 00.

Ingen ledig plads i øjeblikket
Frederikke Lyshøj Hansen - Salgs- & marketingkoordinator

Som praktikant fik jeg fra start et stort ansvar ved overtagelse af planlægning og håndtering af sociale medier og der blev dermed vist mig stor tillid fra virksomheden. Et nøgleord for arbejdsmoralen hos pej gruppen er teamwork, og det mærkes tydeligt at der afdelingerne imellem er en stor samarbejdsånd – som sikrer kvaliteten af hvert område som pej gruppen opererer med.

Med det store ansvar er jeg blevet meget skarpere og stærkere i mit fag, grundet erfaringerne jeg har gjort mig gennem fokuseret og selvstændigt arbejde – men også gennem god dialog med fantastiske kolleger. Det har betydet en stor del for mit uddannelsesforløb, som digital konceptudvikler, at jeg hos pej gruppen har fået lov til at afprøve teori i praksis samt at være en del af et stærkt fællesskab.

Mine varmeste anbefalinger af pej gruppen går til fremtidige praktikanter, som både ønsker at få ansvar samt at være omgivet af kompetente og positive mennesker.

– Frederikke Lyshøj Hansen, Digital konceptudvikling, Erhvervsakademi MidtVest.

Nicolai Fedderholdt - Multimediedesigner

Jeg har gennem 3 måneder været i praktik i pej gruppens grafiske afdeling, hvilket har været en givende, spændende og lærerig oplevelse. Tiden er gået alt for hurtigt, men det er jo hvad der sker når man sidder i en afdeling, hvor humøret altid er højt.

Gennem min praktikperiode har jeg arbejdet med nye tiltag af pej gruppens online tilstedeværelse. Jeg har fået lov at arbejde selvstændigt og haft en fantastisk god sparring med de ansatte i grafisk afdeling. Det har været en fornøjelse at blive taget seriøst og ikke blot være en praktikant, men haft følelsen af at man er en del af teamet fra dag et.

Personligt har det været enormt motiverende at være et sted, hvor man bliver hørt og betroet ansvar. pej gruppen er en fantastisk praktikplads, hvor humor i dagligdagen spiller en stor rolle, hvilket udover det faglige niveau er med til at gøre pej gruppen til en helt exceptionel praktikplads.

-Nicolai Fedderholdt, Studerer Mutimediedesign og Kommunikation på Erhvervsakademi MidtVest i Herning

Dit praktikforløb

  • Du kommer til at arbejde med hurtige deadlines på daglige opgaver, men også de mere langstrakte projekter vil du blive dybt involveret i og få medansvar for, at vi når i mål med den bedste løsning.
  • Din mening vil blive hørt. Vi lever af gode ideer, så hvis du har kreative forslag til gode historier eller nye måder at anskue vores produktioner på, så lytter vi til dig.
  • Vi har løbende 4-5 praktikanter i huset hvert halve år på tværs af afdelingerne.

Hvem er du?

  • Du er ved at tage en videregående uddannelse inden for kommunikation, formidling, medier, design, æstetik, kultur
    eller lignende.
  • Du er struktureret, ambitiøs, arbejder selvstændigt, tager initiativ og formår at overholde deadlines.
  • Du er en teamplayer, som vægter det sociale og et godt sammenhold højt.